Zoeken
Kies uw taal
17 september 2024

Huisarts A. Baas neemt afscheid

Beste patiënten,
Graag informeren wij u middels dit schrijven over nieuwe ontwikkelingen in Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk West Schouwen.
Sinds 1 juli is huisarts K. Meesen ons team komen versterken, zodat er ruimte is ontstaan voor huisarts A. Baas om een stapje terug te doen. Per 1 oktober 2024 zal huisarts A. Baas dan ook stoppen als praktijkhouder. Wel blijft hij als waarnemer werken op het eiland. Hieronder nog een persoonlijk woord van uw (voormalig) huisarts.

Met vriendelijke groet, namens het hele team,

Beste patiënten,
Het is nu 25 jaar geleden dat ik naar Burgh-Haamstede trok om daar als praktijkhoudend huisarts aan de slag te gaan. Nu de gelegenheid zich voor doet wil ik u laten weten dat ik per 1 oktober aanstaande mijn deel van de praktijk zal overdragen aan dokter Landsman. Dit betekent dat ik mijn werkzaamheden als huisarts in Burgh-Haamstede neer zal leggen.
Met veel plezier en dankbaarheid kijk ik terug op de patiëntenzorg die ik in de afgelopen 25 jaar heb mogen bieden waarbij ik vaak betrokken werd bij het lief en leed uit jullie dagelijks leven. Het zijn die ervaringen die vormend geweest zijn voor de huisarts die ik geworden ben en ik neem dit als kostbare herinneringen met me mee. Dank voor jullie vertrouwen en alle blijken van waardering afgelopen jaren, ook namens mijn vrouw Maria, met wiens inzet ik het grootste deel van deze 25 jaar de praktijk vorm heb mogen geven.
Voor de nabije toekomst verwacht ik in verschillende dagpraktijken en de huisartsenpost als waarnemend huisarts nog wel af te toe als huisarts werkzaam te zijn. Wellicht zal ik sommigen van u in die gelegenheid nog wel treffen, maar toch wil ik u alvast een goede gezondheid en het allerbeste wensen.
Er zal op 10 oktober nog een gelegenheid zijn om persoonlijk gedag te zeggen onder het genot van een hapje en een drankje bij boerderij Molenberg (Hogeweg 53). U bent welkom tussen 16:00-18:00 uur. Ik hoop u daar nog even te zien!

Met hartelijke groet,
Avinus Baas, huisarts

Terug naar overzicht
Actueel
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.